15.8.2008

Viimein!

Tulihan se puhelin soitto viimein. Kyllä sitä jo odoteltiin ja kyseltiinkin malttamattomana että koska koska. 
Tänään siis kävimme Killin kanssa tutustumaan eskariin ja maanantaina poika pääsee sitten oikeasti touhuun mukaan. =) 
Suuri helpotuksen huokaus minulle ja riemu pojalle kun tämä viikko on ollut aika tahmeaa aina aamupäivien osalta kun kaverit on kaikki koulussa tai eskarissa ja sekös on harmittanut.

Ja miltä se sitten vaikutti uusi eskari... "No ihan kiva" oli kommentti pojan suusta kun lähdimme kotiin ja asiaa tiedustelin. Kommentti sinällään "vaisu" mutta sitä siivitti aikas mairea hymy. =) Tuo ihan kiva on pojalta yleensä erittäin mairitteleva kommentti. vakio vastaus kun joku miellyttää. 

Ja hyvinpä tuo näytti näin äidinkin näkökulmasta porukkaan istuvan... eskarilla vietimme suunnilleen 20 minuuttia paikkoihin tutustuen ja jo siinä ajassa ehti sujuvasti mukaan leikkeihin. =) Sosiaalinen poika kun on niin yleensä kavereita saa nopsasti. 
Jos sitten vähän helpottaisi tuo muuton ja vanhalle paikkakunnalle jääneiden kavereiden kaipuu. Eniten harmia on tuottanut ero päikyn "tyttökaveriin" ja entiseen naapurin poikaan. Joskin vaikka niin parhaisiin kavereihin on tarkoitus edelleen pitää yhteyttä ja kun tavarat on saatu kaikki paikoilleen ja kattoremontti päätökseen kutsua vaikka viikonloppu kylään. 
Kun ei tuo matka ajoajassa oli 20minuutti pidempi. =)

Tänään olisi tiedossa vielä reissua koiranruokaa hakemaan ja ruokakauppaan. Hirvittää jo valmiiksi kun listan mittaa katselin... mutta taas on vähän kaikki lopussa kun olen vetkuttanut tuota menoa, ja toisaalta ajattelin asian niin että kun kerran lähtee isompaan kauppaan niin samalla sitä sitten ostaa kaiken mitä tarvitsee ja varautuu pidemmäksi aikaa. Sitten voi hakea vaan pientä maito täydennystä yms. lähikaupasta. =) 

Ruokakaupassa käynti kun on se pakollinen paha. Shoppailu onkin sitten ihan oma lukunsa ja varsin kivaa ajanvietettä. Sitä vaan mahdollisuus aika harvoin harrastaa kun ikävä kyllä pankkitililtä ei rajatonta katetta löydy. =D

Tjaahas... ja homma jatkuu... jos sitä oikeesti saisi kaivettua sen siirtopiuhan jostain esiin tänään... vielä kun ei ole sattunut eteen puretuista laatikoista.

Ei kommentteja: