22.8.2008

Ei vieläkään... Mutta hyvin on pakattu!

Kameran siirtojohto kun lymyilee jossain piilossa edelleen. Kun ei vaan sitten mistää tunnu löytyvän. Vaikka totuuden nimissä on pakko sanoa että varmaan kymmenkunta laatikkoa täällä vielä pyörii ympäriinsä tavaraa täynnä kun ei vaan ole ehtinyt... niin niin myönnän on myös ollut hetkiä kun olisi voinut mutta kun ei vaan ole jaksanut. Ja kun ihmiselle on suotu tuota keskittymiskykyä ihan melkein niin puuhaaminen aina kestää vaikka olis kuinka intopiukassa kun rönsyilen hommasta sinne ja tänne tekemään sitä ja tätä. Mutta eiköhän se tästä. 

Viikonloppu menee koirien parissa niin saa vähän nollattua tuota kotihommien ja purkamisen kiintiötä niin ens viikolla on taas ihan eri into päällä. (Ainakin toivon niin.) 

Ja sitten se päivän pahin! EIIH EI KESTÄ EI! Se koko kesäinen aamujen mukava aloitus on nyt pilalla. En ala! Yle:n viisaat sitte pistivät Serranot tauolle ja ensi kesään pitäisi odottaa uusia jaksoja! 
Tuo kun oikeasti ollut koko kesän sellainen oma pieni aamuhetki kun juonut aamukahvia ja katsellut serranon perhettä ja sitten alkanut päivän puuhat ja menot. Ja se ainoa televisio ohjelma jonka oikeasti halusin nähdä. 
Jäi puolikuppia hyvää kahviakin nyt juomatta kun tuli väärä ohjelma ja piti selvittää että mitä ihmettä, nyt on kahvi kylmää ja pahaa... ja se oli oikeasti tosi hyvää tänä aamuna... höh.

Tänään olisi luvassa koiran pesua kaksin kappalein ja sitten peukut pystyyn että viikonloppuna ei sataisi... eikä tänäänkään tarvis kun ajattelin pestä ne jo päivällä. Jos sataa niin se tietää taas sitä että koko viikonloppu pestään. Ja ennemmin selviäisin yhdellä pesu päivällä näyttely riennoista jos valita sais. =)

Ollappa minä suuri säämieshenki ja taikoa kaikki sade pois! =)Niin niin mun tuurin tietäen saan pestä jo heti illallla uusiks. =D (ja mikään säämieshenki... poliittisesti korrektisti säähenkilöhenki... =)


1 kommentti:

Niina K kirjoitti...

Etana suipan kämmenellä näytti sarvia kun mumpalla käytiin joten ehkä se olis poutaa.. tai sitten ei. Ai niin laitoin inkalle riisiä, nyt se nöhhii kupillaan intoo piukassa kuin possu =D