8.10.2008

Jestas!

Ihanaa tämä tietotekniikka! Nyt jo ties kuinka monen päivän yrittämisen tuloksena vihdoin pääsin tännekin kirjautumaan... ei ei millään ole päässyt! En käsitä missä vika (syrjiiköhän palvelin mac-käyttäjää) Nytkin tätä naputellessa automaattisesti yrittää tallentaa ja huutaa kokoajan että "Osoitteeseen... ei saada yhteyttä tallentaminen ja julkaiseminen saattaa epäonnistua. Että saa nähdä jää tämäkin johonkin bittiavaruuteen keikkumaan. 
NIIIIN ÄRRRRRSYTTÄVÄÄ!!!!

On tämä elämä kans yhtä oravan pyörää. Joku kumma paha karma väijyilee nurkkien takana kokoajan. Niin onesti miettinyt että koskaan auttais huokaista ja olla että kaikki kunnossa kun johan taas napsahtaa kun sen ajatuksen päähän päästää. 
Noh kyllä se tästä taas... eteenpäin! Sano mummokin lumessa. =) Eipä se murehtimalla elämä parane. 

Täytyisi kuviakin taas siirrellä ja käsitellä. Ja teettää ihan oikeiksi paperi kuviksikin. Olisi noita tuossa aika moinen läjä teetettävänä kun pariin vuoteen oo saanut aikaiseks teettää. Olevinaan vaan niin vaikeaa ja nyt kun kuvia kahdella koneella niin täytyisi seuloa ensin toiselta teetettävät ja siirtää toiselle että saa kaikki samaan tilaukseen. Eihän tuo oikeasti homma eikä mikään mutta kun on saamaton. 

Ai mutta aivan meinasi unohtua tätä bittimaailmaa manatessa...

Minun pienen pieni pikku neitini KONTTAA! =) Saa vain nähdä näyttää siltä että kauan meillä ei kontata kun neiti on alkanut nousemaan tukia vasten seisomaan aina kun mahdollista. Eli minulla on päivän hommissa mukana virallinen puntissa roikkuja. =D

Juurihan vasta hän oli näin pieni ja pienimmätkin vaatteet olivat liian isoja. Niin se menee aika ja nopsaan ne vaan kehittyy ja kasvaa. =)

1 kommentti:

Niina K kirjoitti...

Loistohomma neiti M =) Ei muuta kun äitee mars vyökauppaan että pysyy housut ylhäällä neidin kingetessä. ;) Terveisiä pojille tottakai myös!!
Meillä on kans netti "sonkun-mokku" pätkiny jo useamman päivän. ärsyttävää!! MUR!!